dilluns, 2 de juliol del 2012

Campiones! Campiones! Campiones !

El passat dia 10 juny, l'equip Infantil Femení del Club Bàsquet Calaf, es va proclamar Campió de Catalunya Infantil Femení Nivell A-2, després d' eliminar al S.E.S.E., en una Semi-final molt igualada, pel resultat de 47 a 50. Les calafines, amparades en la seva bona defensa i amb la motivació extra de jugar davant el seu públic, van fer saltar la sorpresa i es van classificar per a  la final.
A l'altra Semi-final cercaven la classificació el Girona FC Unió i TGN Bàsquet. Molt a prop ho van tenir les tarragonines però una mala gestió dels darrers minuts inclinaren la balança cap a les gironines. Així doncs, la gran Final estava servida: C. B. Calaf - Girona FC Unió.
A les 17,30 h. es donava el tret de sortida de la Gran Final, molt esperada pels aficionats calafins sobretot després del bon rendiment que les jugadores locals havien tingut al matí. L'encontre es preveia igualat però aviat les jugadores del C. B. Calaf van prendre les rendes del partit i es van convertir en les veritables dominadores el joc. La intensitat defensiva ofegava les gironines i l'atac calafí feia estralls dins la zona. En el darrer minut les gironines van poder retallar el marcador degut a la relaxació de les calafines que veien que ja no se'ls podia escapar la victòria. En definitiva C. B. Calaf  47  -  Girona FC Unió 40 i ... Campiones !!!

Drets: Miquel Puigpinós (Entrenador), Cristina Tello, Hannan Els Asnaoui, Tamara Mesa, Medea Márquez, Joan Busquet (Entrenador Ajudant).
Sota : Núria Bonvehí, Kimberly Velasco, Emma Sarret, Niélly Martins, Gemma Prat.