dijous, 19 d’octubre del 2017

NOTICIARI

Aquest proper dissabte disfrutarem d'una jornada completa, tots els nostres equips jugaran a casa.

🔺 Obrirà la jornada l'equip Cadet Femení, a les 9,30 h. del matí, front al CB Mollerussa. Esperem i confiem que aconseguiran la victòria per continuar al capdavant de la classificació.

🔺 A continuació a les 11 h. els més petits del Club, s'enfrontaran al Torrons Vicenç Força Lleida, amb les mateixes ganes que fins ara encara que serà un partit molt difícil. Ànims, cal continuar persistint i treballant per millorar!

🔺 A les 12:30 h. l' Infantil Femení, equip en construcció, després del canvi de categoria de la meitat de l'equip, buscarà el triomf davant del Maristes Montserrat, equip que juga fora competició donat que hi ha algunes jugadores cadets a les seves files. Desitgem que continuïn les bones sensacions viscudes la setmana passada davant el Sedis. 

🔺 A la tarda a les 17:30 h. el Junior Femení tindrà una molt bona oportunitat per continuar conservant el liderat del seu grup davant d'un CB Mollerussa, que després de tres jornades disputades encara no ha aconseguit guanyar cap partit.

🔺 Per últim a les 19:00 h, el Senior Femení, buscarà la seva tercera victòria en sis jornades, davant d'un Marques CB Lleida, que porta una victòria més que les calafines. A priori es preveu un partit molt intens i disputat per la rivalitat existent entre els equips de les terres de Lleida, tots ells inclosos en el grup 4 de la Segona Categoria Catalana Femenina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada